Doniraj Banovici.net | Banovici.net
Korisnika online 947 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Info Portal Grada Banovići
Doniraj Banovici.net
Info Portal Grada Banovići

*** Objavljeno prije 8 godinu 1 mjeseca

Grupa zaljubljenika u elektronske medije i novinarstvo osnovala je 2004 godine prvi portal našeg grada pod nazivom Banovici.com. Nakon dužeg uspješnog rada ovog portala, ali i određenih problema koji su se kasnije pojavili, a koji su bili isključivo finansijske prirode, portal prestaje s radom na kraće vrijeme.

 

Međutim, vođeni entuzijazmom, uz vlastiti trud i ulaganje manje grupe mladih ljudi, portal je ponovno “oživljen” pod imenom Banovici.net i kao takav egzistira od jeseni 2013 godine.

 

Misija portala Banovici.net jeste otvoriti medijski prostor cijelog područja općine Banovići putem objavljivanja vijesti iz svih sfera života, bilo lokalne samouprave, kulturnih i zabavnih događaja, obrazovanja, sporta i sl. Takođe, pored vijesti sa naše opštine donosimo i brojne druge zanimljivosti iz države, regiona i cijeloga svijeta.

 

Banovici.net je u potpunosti neovisan i samostalan portal koji je okuplja sve generacije a pogotovo mlade ljude.

 

Posebnu pažnju portal pridaje našim mladim, talentovanim sugrađanima čiji rad i uspjehe želimo na ovaj način promovisati. Takođe, svjesni smo da postoje mnogi naši banovićani i banovićanke koje je životni put odveo daleko od njihovog rodnog grada, te se stoga nadamo da ćemo kvalitetnim vijestima i sadržajem moći da ih upoznamo sa svim dešavanjima u njihovoj rodnoj grudi.

 

Potrudit ćemo se da svaku informaciju koja bude korisna za lokalnu zajednicu blagovremeno objavimo i objektivno prezentiramo.

 

S obzirom da egzistencija, razvoj i kvalitetan sadržaj svakog web portala ovisi o reklamama, odnosno finansijskim sredstvima, pozivamo sve zainteresovane privredne subjekte, privatnike i lokalnu zajednicu na saradnju, kako bi u narednom periodu bili još bolji i kvalitetniji medij. Ovim putem takođe pozivamo sve naše čitatelje da davanjem svojih prijedloga, savjeta i sugestija putem naše oficijalne facebook stranice doprinesu boljem i kvalitetnijem radu našeg i vašeg web sajta.

 

Za sve informacije pišite na: marketing@banovici.net

 

S poštovanjem,


Administrativni tim portala banovici.net

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje