Želite se baviti strukom koju ste uvijek voljeli, a mislite da ste zakasnili sa redovnim studiranjem? | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1259 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

""Edukon – Univerza""
Želite se baviti strukom koju ste uvijek voljeli, a mislite da ste zakasnili sa redovnim studiranjem?
"""Edukon – Univerza"" – Centar za obrazovanje odraslih nudi vam različite mogućnosti kao i određene struke među kojima je možda baš i vaša."
Banovići - TK
Vijesti
*** Objavljeno prije 4 godinu 2 mjeseca

Želite se baviti strukom koju ste uvijek voljeli, a mislite da ste zakasnili sa redovnim studiranjem? Zvanje iz snova i tačno ono čime ste se željeli baviti ČEKA NA VAS!

 

""Edukon – Univerza"" – Centar za obrazovanje odraslih nudi vam različite mogućnosti kao i određene struke među kojima je možda baš i vaša.

 

Centar je otvoren u oktobru 2018. godine kada je zvanično upisan u Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade, te broji sedam uposlenika i 40 spoljnih saradnika.

 

 

Naš Centar nudi osnovno obrazovanje odraslih i to sledećih struka:

1.    Saobraćajna struka – stručno zvanje- tehničar drumskog saobraćaja, te zanimanje vozač motornih vozila i rukovalac građevinskih i pretovarnih mašina.

2.     Mašinska struka – stručno zvanje- mašinski tehničar i mašinski tehničar- operater za CNC mašine, te zanimanja: plinski i vodoinstalater, limar, bravar, automehaničar i zavarivač.

3.    Elekto struka – stručno zvanje- elektrotehničar energetike sa zanimanjem elektroinstalatera i elektromehaničara.

4.    Građevinska struka – stručno zvanje- građevinski tehničar ( po EU VET programu) uz zanimanja: zidar-fasader-izolater (po EU VET prgramu), armirač-betonirac (po EU VET programu) i keramičar-teracer (po EU VET programu).

5.    Ekonomska struka – stručno zvanje ( po EU VET programu): Ekonomski tehničar (komercijalni smjer) , ekonomski tehničar (finansijsko-računovodstveni smjer) i poslovno-pravni tehničar.
Zanimanje po EU VET programu – trgovac.

6.    Medicinska struka – stručno zvanje- (po EU VET programu) medicinski tehničar.

Također, akreditovani su i programi neformalnog obrazovanja za engleski, njemački i slovenski jezik. Nudimo i zanimanja: frizer i kuhar kao i obuku zaštite od požara. Ustanova ima namjeru da i dalje proširuje te programe.

 

 

 

Ukoliko je vaš izbor ""Edukon-Univerza"" informišite se na adresi 119 Muslimanskih brdskih brigada broj 107 Banovići, kao i na broj 061/ 888 – 994 ili posjetite našu facebook i instagram stranicu ""Edukon-Univerza"" Banovići.


 

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje