Armin sa svojim "Doktorima" ponovo oduševio i prošao dalje !!! | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 885 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

X Factor Adria
Armin sa svojim "Doktorima" ponovo oduševio i prošao dalje !!!
X Factor Adria
  Banovići - TK
  Muzika
  *** Objavljeno prije 9 godinu 2 mjeseca

  Ilma Karahmet, Maid Hećimović, Haris Ćato, Lukijan Ivanović, te Vanja Mišić i Armin Malikić u bendovima 4U i "Doktori" imali su sjajne nastupe.  Najmanje sreće sinoć je  imala grupa H2O koja je napustila takmičenje. Bolja od njih u duelu je bila Aleksandra Sekulić.

   

   

  Veče je otvorila najmlađa takmičarka, 13-godišnja Ilma Karahmet iz Kiseljaka koja je otpjevala pjesmu Jelene Tomašević.

   

   

   

   

  Ilma je još jednom oduševila žiri i publiku u beogradskom studiju. Njen nastup ispraćen je ovacijama.  "Kad čujem kako pjevaš uplašim se za svoje kandidate", kazao je Željko Joksimović dodavši da je fasciniran Ilminim nastupom. Kristina Kovač je pohvalila izbor pjesme, a riječi hvale imali su i Emina Jahović, te Kiki Lesendrić koji je Ilmin mentor.  Nakon učenice iz Kiseljaka na scenu su izašli momci iz benda "Doktori" u kojem je i Armin Malikić iz Banovića. Pošto su imali tehničkih problema, njihova mentorica Kristina je tražila da ponove pjesmu Olivera Dragojevića što su oni uradili na najbolji mogući način.  Lesendrić ih je pohvalio kazavši da neprijatnosti nisu utjecale na njihov nastup, te da su bili odlični.  Maid Hećimović večeras se vratio u show zahvaljujući glasovima publike. Njegov mentor Željko Joskimović najavio ga je kao čovjeka koji je svojim glasom osvojio BiH, a da od publike zavisi hoće li osvojiti regiju. Maid je odabaro pjesmu Zdravka Čolića i briljirao na sceni.  "Drago mi je što si se vratio, kvalitetan si pjevač. Ne mogu da se odlučim da li mi se sviđa ili ne teatralno izvođenje pjesme, ali ono što uvijek cjenim je energija", rekla je Kovač.  I Lesendrić je izrazio zadovoljstvo Maidovim povratkom, a Emina je rekla da je rođen da zabavlja ljude i napravi dobru atmosferu  Mladi Haris Ćato pjevao je večeras pjesmu Zdravka Čolića koju je, kako je rekao, posvetio majci.  "Kad nešto valja naći ćeš mu 100 mana, a kad ne valja mogu samo reći da ne valja. Ti si bio odličan, mlad si momak koji još uvijek traži sebe, ova pjesma je još uvijek svježa i previše je Čole", rekao je Lesendrić.  I djevojke iz benda 4U, u kojem nastupa Banjalučanka Vanja Mišić, imale su sjajan nastup, te su zasluženo osigurale mjesto u nastavku takmičenja.


  Posljednji takmičar u večerašnjoj emisiji bio je Banjalučanin Lukijan Ivanović koji je, prema riječima članova žirija, imao najbolji nastup do sada.  "Lukijan, bio su uvjerljiv i veoma siguran, čini mi se da je ovo jedan od tvojih najboljih nastupa", rekao je Joksimović.  Lesendrić je kazao da je Lukijan ostvario izuzetan napredak od početka showa, te da će se za njega tek čuti.  "Hvala ti Lukijane. Ovako se pjeva iz duše i to je ono što trebamo svi da radimo", rekla je njegova mentorica Emina Jahović.  Prema komentarima žirija ali i reakcijama publike stekao se dojam kako su sinoć gotovo svi takmičari bili na vrhunskom nivou te da su vrlo uspješno obavili svoj zadatak.  Nema sumnje da je naš ARMIN izrastao u pravog lidera svoje grupe " Doktori ", što se još jednom pokazalo u sinoćnjem live nastupu. Najbitnije od svega jeste činjenica da naš talentovani sugrađanin nastavlja sa svojim odličnim pjevanjem i prolaskom u narednih krug natjecanja.

   


  Stoga Vaš portal poziva sve građane Banovića da podrži našeg sugrađanina i njegovu grupu u borbi za ostvarenje što boljeg uspjeha u ovom regionalnom takmičenju.

   

   


  ČESTITAMO ARMINE I PUNO SREĆE U NAREDNOM LIVE NASTUPU !!!


   

   

   

   

  NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

  Get Adobe Flash player

  PIK.ba - Svijet Kupoprodaje