Javna rasprava o Nacrtu budžeta Općine Banovići za 2019. godinu | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1226 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Općina Banovići
Javna rasprava o Nacrtu budžeta Općine Banovići za 2019. godinu
Općina Banovići
Banovići - TK
Vijesti
*** Objavljeno prije 5 godinu 6 mjeseca

Nadležna općinska služba Općine Banovići u skladu sa predviđenim zakonskim procedurama o usvajanju javnog budžeta zakazuje javnu raspravu o Nacrtu budžeta Općine Banovići za petak, 7.12.2018. godine sa početkom u 11 sati u sali iznad Radio Banovića.

 

Nakon što je Općinsko vijeće usvojilo Nacrt budžeta kao dobru osnovu za izradu prijedloga, stečeni su uslovi za održavanje javne rasprave gdje će svi moći iznijeti svoj stav i prijedloge o ovom dokumentu. Poziv za učešće u javnoj raspravi upućuje se, pored radnijeh tijela Općinskog vijeća i vijećima mjesnih zajednica, udruženjima građana, javnim ustanovama i svim zainteresiranim građanima sa područja opštine Banovići.

 

Prijedlozi, primjedbe, sugestije i mišljenja mogu se dostaviti i pismeno nadležnoj općinskoj službi, lično ili na adresu: ul. Alije Dostovića br. 1. do 7.12.2018. godine

 

Općina Banovići

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje