ZONA B – Objavljeno javno nadmetanje za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1252 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Općina Banovići
ZONA B – Objavljeno javno nadmetanje za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta
Općina Banovići
Banovići - TK
Vijesti
*** Objavljeno prije 5 godinu 5 mjeseca

Nakon što je na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća usvojena Odluka o načinu i uslovima prodaje neizgrađenog građevinskog zemljišta putem javnog konkursa – licitacije na lokaciji Zona B – prva faza Općinski načelnik je raspisao Javni oglas za prodaju zemljišta.

 

Predmet prodaje je zemljište površine  525m2 namjenjeno za izgradnju stambeno – poslovnog objekta kolektivnog stanovanja koje se nalazi na elitnoj lokaciji u centru Banovića. Početna prodajna cijena zemljišta je 52.500 konvertibilnih maraka, a javno nadmetanje će se održati u zgradi Općine Banovići 18.12.2018. godine sa početkom u 14 sati.

 

Krajnji rok za prijavu za javno nadmetanje je 15 dana od dana zadnje objave na Oglasom predviđenim javnim mjestima.

 

Kompletan JAVNI OGLAS sa pratećim dokumentima je dostupan na službenoj web stranici Općine Banovići u dijelu KONKURSI, OGLASI, OBAVJEŠTENJA.

 

Općina Banovići/banovici.net

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje