Showtime --- Christian Smith !!! | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 889 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Club Vegas Vas poziva na još jedan spektakl
Banovići - TK
Muzika
*** Objavljeno prije 6 godinu 1 mjeseca

Novootvoreni Club Vegas u Mihatovićima u suradnji sa New Sound i Elek3k Project nakon otvaranja 1. januara i partija na kojem je gostovao jedan od najpoznatijih DJ producenata Siniša Tamamović, nastavlja sa radom kako je i najavljeno. Slijedeći elektronski party rezervisan je 25. februara. Gost večeri je svjetski poznati internacionalni DJ/ producent Christian Smith, iza kojeg stoji etiketa Tronic Music.

 

 

Christian Smith je jedan od vodećih eksponenata techna, kao DJ i kao producent uvijek je inovativan. Sa svojim učinkom u posljednjih nekoliko godina teško je vidjeti listu poznatih producenata bez njegovog imena u vrhu.

 

Konstantno dominira chartovima i DJ playlistama sa stalnim utjecajem top izdanja na poznatim labelima kao što su Plus 8/Minus, Drumcode, Cocoon, Bedrock, Mobilee i na njegovom labelu Tronic. Christian Smith je u vrhu skoro desetljeće sa svojim groovy technom. U okviru svoje turneje i posljednjeg izdanja album Input – Output dolazi u Tuzlu po prvi put.


Christianov label Tronic je jedan od top 3 najprodavanija techno labela u svijetu na Beatportu i Christian je skoro slavio 200-o izdanje na Tronicu. Još jedan uspješna priča je Tronic radio, koji se uživo prenosi na više od 100 radio stanica u cijelom svijetu. Christianove turneje su prepunjene više nego ikada, uključujući Tronic partije u Londonu, Miami, Tokyo, Buenos Aires, Barcelona, Amsterdam, New York, Madrid. Sa godišnjim slotovima gosta na Richie Hawtinovom “Enter” partijima u Spaceu, Ibizi i festivalima po cijelom svijetu sigurno je da će Christian zadržati svoju relevantnost i poziciju na samom vrhu elektronske scene.

 

Ove noći nastupiti će lokalna podrška Incept, Fedja Knajdl, Denis Dražić i Allen Stan. Spektakl je zagarantovan i iznenađenja koja će dočekati posjetioce.


Ulaznice su u pred prodaji po cijeni od 15 KM, dok će na dan eventa poskupiti na 20 KM.


Link eventa: https://www.facebook.com/events/725048324320285/

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje