Podijeljeni prehrambeno-higijenski paketi socijalno ugroženim porodicama na Ježevcu | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 844 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

KOMPANJA ALMA RAS POKAZALA VELIKO SRCE
Podijeljeni prehrambeno-higijenski paketi socijalno ugroženim porodicama na Ježevcu
KOMPANJA  ALMA RAS  POKAZALA VELIKO SRCE
Banovići - TK
Vijesti
*** Objavljeno prije 4 godinu 3 sedmica

Kao društveno odgovorno privredno društvo koje posluje na teritoriji naše zemlje, ali i  regije, kompanija Alma Ras je u okviru svojih van proizvodnih aktivnosti, posjetila Banoviće te tom prilikom dogovorila predaju humanitarnih paketa za kategoriju ugoženih na području naše opštine. 

 

 


Kako je i dogovoreno,  jučer (17.07.2018. godine) u popodnevnim satima, predstavnici kompanije Alma ras i naš sugrađanin Admir posjetili  su IN Ježevac, te tom prilikom izvršili podjelu  prehrambreno higijenskih paketa  socijalno ugroženim porodicama.

 


“ Živimo u veoma teškim uslovima i svaka pomoć nam je dobrodošla. Zahvaljujem se kompaniji Alma ras  jer je ovo velika stvar za mene koji živim od socijalne pomoći.“ istakao je jedan od mještana Ježevca, koji je želio ostati anoniman.

 


“ Znamo da,  nažalost, postoji mnogo socijalno ugroženih porodica kojima je pomoć neophodna, te stoga  vrlo često organizujemo ovakve ili slične humanitarne akcije. Nadamo se da će naši  paketi makar malo pomoći i uljepšati dan ovim ljudima. Mi ćemo se svakako I u narednom periodu potruditi da ovakvih akcija bude što više, kako bi makar malo doprinjeli ljepšem životu ovih  porodica. “, riječi su predstavnika kompanije Alma ras.

 


Inače, kompanija ALMA RAS sa svojim radom započela je u Olovu (Bosna i Hercegovina) prije 20 godina. Simbolično je osnovana na Dan žena 1998. godine i od tada slovi za nezaobilazno mjesto ljubitelja kvalitetnog finog donjeg rublja i spavaćeg programa. Od godine osnivanja kompanija bilježi konstantan rast i razvoj – od male, porodične radionice do brend lidera na domaćem, bosanskohercegovačkom tržištu, a danas upošljava preko 1.000 radnika u pet proizvodnih pogona. Jedna od ključnih politika poslovanja je briga o uposlenicima, zadovoljstvu radnika, ali i kupaca.  Alma Ras vratolomnom brzinom postaje jedna od najpoznatijih kompanija u Bosni i Hercegovini sa širokom distributivnom mrežom kroz veleprodaju i vlastite maloprodajne butike. Pažljivim plasmanom brendova i na drugim tržištima, osvojena su i srca kupaca na regionalnom i evropskom tržištu, počev od Crne Gore, Makedonija, Kosova, pa sve do Slovenije i Danske.

 


Iskreno se nadamo da će I mnogi ostali privredni subjekti slijediti ovaj plemeniti i  humani gest, jer kao što kaže narodna poslovica “ dobro se dobrim vraća”.

 

 


Kompaniji  Alma ras   želimo još mnogo uspješnih poslovnih godina.


Autori:  Admir Hrnjičić / Admir Hrnjić

 

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje