Pet muzičkih aplikacija za Android | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 864 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Tech
Pet muzičkih aplikacija za Android
Tech
"MP3 playeri i iPodi sve više zamjenjuju pametni telefoni, na koje stane hiljade i hiljade muzičkih datoteka. "
Tech
IT
*** Objavljeno prije 7 godinu 9 mjeseca

Za Android postoji puno aplikacija pomoću kojih ih možete slušati. Evo pet koje svakako trebate probati

 

Poweramp

Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija za reprodukciju muzike za Android. S vrlo intuitivnim korisničkim sučeljem, možete je prilagoditi svom ukusu pomoću više raznovrsnih tema.

Podržava velik broj audio formata. Želite li to, prikazaće omot albuma i stihove. Za fino namještanje zvuka na raspolaganju je ekvilajzer s deset opcija, čije postavke možete spremiti.

Jedina mana mu je to što prikazuje nazive albuma i pjesama na ne baš naročito uredan način.

 

PlayerPro

Poput Powerampa, preuzeće i prikazati omot albuma i stihove te nudi različite skinove, teme i dodatke. 

Oznake pjesama mogu biti uređivane posebno, a moguće je i sinhronizirati je sa servisima poput Last.fma.

 

n7player

Odlikuje ga jedinstveno korisničko sučelje: imena izvođača i pjesama prikazuje kao oblak oznaka (tag cloud). Opremljen je vlastitim ekvilajzerom s haptičkom povratnom spregom.

 

Rocket Player

Karakteristikama bogata aplikacija koja nudi veliki broj opcija, predložaka i tema s kojima se možete igrati, u okruženju bez oglasa. Posebna prednost je moćna tražilica, pomoću koje možete pretraživati oznake, popise za izvođenje, pa čak i skladitelje. 

 

Google Play Music

Googleov servis nudi pristup ogromnom katalogu muzike online koju možete streamati ako imate pretplatu. No, aplikacija će svirati i muziku sačuvanu na vašem Androidu. 

Sinkronizuje se s vašim korisničkim računom na Googleu, što znači da svojoj fonoteci možete pristupati s više različitih uređaja. Nudi i preporuke temeljem vašeg muzičkog ukusa, kao i pristup radio postajama online. 

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje