Poslali ste mail i požalili? Sada ga možete izbrisati! | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1155 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Gmail
Poslali ste mail i požalili? Sada ga možete izbrisati!
 Gmail
" Koliko ste se puta našli u situaciji da u trenutku ljutnje napišete e-mail i pošaljete ga te ubrzo nakon toga požalite zbog svog postupka"
Tech
IT
*** Objavljeno prije 8 godinu 11 mjeseca

Koliko ste se puta našli u situaciji da u trenutku ljutnje napišete e-mail i pošaljete ga te ubrzo nakon toga požalite zbog svog postupka.


Dobra vijest je da Gmail odsad ima novu funkciju koja će vam omogućiti da brzo izbrišete poslate e-mailove i to samo jednim klikom i tako spriječite da mail stigne do primatelja.


Nova je funkcija u fazi testiranja i još je uvijek nemaju svi korisnici.Kako biste izbrisali mail trebate učiniti sljedeće:


Kliknite na ikonu koja izgleda kao zupčanik i potom na "Settings", odnosno "Postavke". Kada otvorite "Settings", skrolajte prema dolje dok ne dođete do opcije "Labs" - radi se o tabu u kojem se nalaze eksperimentalne funkcije Gmaila. Otvorite Labs i potom scrolajte prema dolje dok ne pronađete opciju "Undo Send". Kada pronađete tu opciju, trebate je aktivirati, odnosno kliknuti na opciju "Enable" i potom na "Save".


Nakon što ste učinili sve od navedenog, kada pošaljete mail koji ne želite da stigne do primatelja, na vrhu zaslona pojavit će se opcija koja će vam omogućiti da poništite poslani mail.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje