Ipak bez Biebera u “Fast & Furious 7”! | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 861 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

“Fast & Furious 7”
Ipak bez Biebera u “Fast & Furious 7”!
“Fast & Furious 7”
"Kako je u snimanje sedmog nastavka franšize već utrošeno 150 miliona dolara, Universal Studio je doneo prevagu u korist nešto manje kontroverzne odluke."
X-Magazin
Showbiz
*** Objavljeno prije 8 godinu 8 mjeseca

Sigurno vijest nakon koje će odahnuti svi fanovi serijala Fast & Furious, kod nas prevedenog kao "Paklene ulice".Naime, na žalost miliona hipnotisanih obožavalaca kanadske pop-zvezde, Justina Biebera, i Ludacrisa, koji je "gurao" mladog pjevača u film, stigla je vijest da će scenario filma biti izmijenjen i sa poštovanjem će se oprostiti od lika Briana O Connora, kojeg je tumačio nedavno nastradali Paul Walker.

Kako je u snimanje sedmog nastavka franšize već utrošeno 150 miliona dolara, Universal Studio je doneo prevagu u korist nešto manje kontroverzne odluke.

Dodatno, kako se pojavljuje i u šestom nastavku, Jason Statham, će se pojaviti i u sedmom dijelu filma.

Nije poznato na koji način će se Walkerov lik poslati "u prošlost" ali se zna da je većina scena sa njim već unaprijed snimljena. Nastavak snimanja se očekuje već januara 2014. godine a za sada nema informacija da li će Walkerov brat, Cody, prihvatiti ulogu u filmu.

Cody
je trebao preuzeti ulogu nastradalog Paula a samo snimanje navodno poslednjeg dijela franšize "Paklene ulice" je nastavljeno na zahtev Walkerove porodice. 

 

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje