Bez imalo stida: Ova tri horoskopska znaka su najveći lažljivci! | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1227 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Zanimljivosti
Bez imalo stida: Ova tri horoskopska znaka su najveći lažljivci!
Zanimljivosti
"Pored ovih ljudi, morate imati oči i na leđima."
X-Magazin
Zanimljivosti
*** Objavljeno prije 9 godinu 3 mjeseca

Ako niste sigurni koliko možete da vjerujete nekim svojim prijateljima, partneru i kolegama, provjerite da li se nalaze među ova tri znaka – jer oni tako nonšalantno lažu, kao da je to najprirodnija stvar na svijetu, poput disanja, poput ispijanja čaše vode… dakle, bez i malo stida!

 

Lav

Lavu je naophodno da bude u centru pažnje. A kako bi to postigao često prelazi i granice dobrog ukusa. Zbog toga je sposoban da laže, izmišlja i navodi na svoju vodenicu. Ako ih i uhvatite u laži, neće ništa priznati, već će vam još i dokazati da crva nije ni bilo. Ubjediće vas da je crno bijelo i još ćete ispasti zakeralo koje u svemu nalazi neke mane i samo hoće da se svađa.

 

 

 

Ribe

Ribama nimalo nije teško da lažu i obmanjuju druge kako bi očuvali svoje ime i svoju slavu. Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju i po tome što želi da u drugima izazove zavist. Pošte već žive u svijetu fantazije, tj. laži, Ribama uopšte nije teško da izmišljaju priče. Tako dobro umiju da zamažu oči slušaocima, jer one ne izriču čiste laži, već takve da u njima ima nekog osnova istine. Pored toga, u stanju su i da same povjeruju u sopstvene izmišljotine, tako da, tehnički gledano, i ne lažu.

 

 

Blizanci

Čuvajte se ovih šarlatana! Oni će vas tako lako slagati, kao da je to najprirodnija stvar na svijetu. Očas posla će izigrati vaše povjerenje i izdati vas. Oni toliko često lažu, da više ne znaju šta su kome i kada rekli, pa se lako i ofiraju. Tu smo već u dilemi, da li su Blizanci najlažljiviji znak, ili znak koji najviše hvataju u lažima.  Izlanu se očas posla, ali dok vi shvatite šta se desilo, već ste zasuti novom lavinom izmišljotina, da čovjek već može da vas ubijedi da se ne zovete onako kako se zovete. Takođe, zbog svoje velike pričljivosti, htjeli oni ili ne, ne mogu da sačuvaju tajnu. A kada je otkriju trećoj osobi, uvijek je još malo začine.  Oni ne izvrću istinu, oni s njom žongliraju.

 

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje