29 najboljih uličnih grafita iz 2014 godine | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 1225 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Zanimljivosti
29 najboljih uličnih grafita iz 2014 godine
Zanimljivosti
X-Magazin
Zanimljivosti
*** Objavljeno prije 9 godinu 2 mjeseca

Ulični grafiti se razvijaju u nove i zanimljive oblasti umjetnosti. Ulična umjetnost i grafiti su poznati po provokativnosti, istaknutosti, dopadljivosti i beskompromisnosti.

 

Iako su nastali tako što su ih ulične bande koristile za obilježavanje svojih teritorija, danas slobodno možemo da kažemo da su grafiti jak medij za neograničeno izražavanje ideja i stavova. Kreativni umjetnici i dizajneri širom svijeta koriste ovaj oblik umjetnosti za prikazivanje svojih vještina. Ono što grafite čini jedinstvenim jeste mogućnost uključivanja elemenata koji okružuju sam crtež i na taj način ih spojiti u jednu cjelinu i oživjeti „crtež“. Pogledajte najbolje iz prošle godine.

 

 

 

najbolji-ulicni-grafiti-08 najbolji-ulicni-grafiti-09 najbolji-ulicni-grafiti-10 najbolji-ulicni-grafiti-11 najbolji-ulicni-grafiti-12 najbolji-ulicni-grafiti-13 najbolji-ulicni-grafiti-14 najbolji-ulicni-grafiti-15 najbolji-ulicni-grafiti-16 najbolji-ulicni-grafiti-17 najbolji-ulicni-grafiti-18 najbolji-ulicni-grafiti-19 najbolji-ulicni-grafiti-20 najbolji-ulicni-grafiti-21 najbolji-ulicni-grafiti-22 najbolji-ulicni-grafiti-23 najbolji-ulicni-grafiti-24 najbolji-ulicni-grafiti-25 najbolji-ulicni-grafiti-26 najbolji-ulicni-grafiti-27 najbolji-ulicni-grafiti-00 najbolji-ulicni-grafiti-01 najbolji-ulicni-grafiti-02 najbolji-ulicni-grafiti-03 najbolji-ulicni-grafiti-04 najbolji-ulicni-grafiti-05 najbolji-ulicni-grafiti-06 najbolji-ulicni-grafiti-07

 

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje