Ilma, Haris i Lukijan idu dalje u X Factoru: Kelly Clarkson, "Žute dunje" i John Legend osvojili "Kuće mentora" | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 861 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Nastavljeno takmičenje u X factor Adria
Ilma, Haris i Lukijan idu dalje u X Factoru: Kelly Clarkson, "Žute dunje" i John Legend osvojili "Kuće mentora"
Nastavljeno takmičenje u X factor Adria
X-Magazin
Showbiz
*** Objavljeno prije 8 godinu 8 mjeseca

Večeras je počela sljedeća faza takmičenja simboličnog naziva "Kuća mentora" u kojoj su se takmičari predstavili svojim mentorima u kućnoj atmosferi. Od 24 takmičara u dvije epizode biće odabrano samo 12 koji nastavljaju takmičenje, a večeras se po troje kandidata iz svake kuće plasiralo u finale.

Šest djevojaka, među kojima i 13-godišnjakinja iz Kiseljaka borile su se za nastavak takmičenja. Ilma je izvedbom pjesme Kelly Clarkson "Because Of You" osvojila mentora Kikija Lesendrića.

"Ti si jedna od rijetkih koja je uspjela da rasplače grupu djevojaka. Mislim da si još mlada i da puno vremena pred tobom predstoji. Nisam siguran dokle možeš da stigneš, ali sam apsolutno siguran da imaš jedan od najljepših glasova kojih sam ikada čuo. Prošla si", rekao je između ostalog Kiki Lesendrić u obraćanju Ilmi.

S druge strane, u kući mentorice Emine Jahović u Istanbulu bila je šestočlana grupa "Muškarci do 27 godina".14-godišnji Sarajlija Haris Ćato fenomenalno je izveo "Žute dunje", ostavivši Eminu i njenog supruga Mustafu Sandala, u ulozi gosta mentora, bez teksta.

Nakon izvođenja Emina ga je izljubila, a Mustafa je rekao:

"Tek si se rodio, a ovako pjevaš."  

Idućeg trenutka Emina je ustala i zagrlila Harisa, čime mu je dala do znanja šta misli o onome što je upravo čula.

Kasnije, kada mu je saopštavala svoju odluku, i rekla da je prošao dalje, Harisa su preplavile emocije i rasplakao se.

Lukijan Ivanović, 20-godišnjak iz Banje Luke, oduševio je pjesmom "All Of Me" Johna Legenda.

"Dugo sam u ovom poslu i nisam imao prilike da baš često vidim ovakav nivo nastupa. Mislim da si uradio savršen posao!", rekao je Mustafa Lukijanu.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje