X Factor: Armin Malikić oduševio žiri i plasirao se u polufinale | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 861 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

X Factor
X Factor: Armin Malikić oduševio žiri i plasirao se u polufinale
X Factor
X-Magazin
Showbiz
*** Objavljeno prije 8 godinu 7 mjeseca

Željko i Kristina izabrali su po tri takmičara iz svojih grupa "Bendovi" i "Stariji od 27". Iako su neki takmičari bili revoltirani time što su ispali iz daljeg toka takmičenja, imaće priliku da se vrate u show u baražu.

Mladen Lukić, Maja Novaković, Marinela i Fifi, Daniel Kajmakoski, bend Doktori, u kojem je i Armin Malikić iz Banovića i ženski bend 4U u kojem je Vanja Mišić iz Banje Luke nastavljaju takmičenje u popularnom showu X Factor Adria.

Učesnike su ugostili Kristina Kovač i Željko Joksimović. Kristinina grupa se pripremala u Beogradu, a takmičari kojima je mentor bio pjevač Željko uživali su u ljepotama crnogorskog primorja i pripremali se za jedan od svojih nastupa života.

U pronalasku kandidata koji posjeduju X faktor Kristini je pomogla Leontina Vukomanović, dok je Joksimoviću pomogao njegov kolega i prijatelj Tony Cetinski.

U grupi koju je vodio Željko Joksimović bili su Slavko Knezić, Bojana Račić, Mladen Lukić, Maja Novaković, Maid Hećimović i Daniel Kajmakoski. U Kristininoj grupi našli su se dueti: Marinela I Fifi, Ivan I Kiko Radenov, Luka i Jana, hip hop dvojac Mouse Miles, Roma Sijam, potom ženski bend 4U Teodora Sparavalo, Katarina Manojlović, Vanja Mišić, Lana Šojić i muški bend Doktori kojeg čine Armin Malikić, Predrag Antić, Marko Balabanović, Uroš Turkulov i Nikola Stanojević.

Nažalost, nisu svi kandidati mogli proći u finale, iako su očarali žiri. S tugom su ih poslali kućama, poručivši im da se ne prestanu baviti muzikom, jer izvrsni su u tome što rade. Među onima koji nisu prošli je i Maid Hećimović iz Orašja, iako je oduševio Joksimovića i Cetinskog.

 "Iznenadio si me, imaš glas kakav ja u životu nisam dosegao", kazao je Joksimović Maidu, ali ga je nažalost morao poslati kući. Ipak, za one koji nisu prošli dalje nije sve izgubljeno. U takmičenje je moguće vratiti jednog takmičara ili grupu glasanjem preko Facebooka.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje