Plastika je postala simbol više vrijednosti | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 861 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Silikonsko ludilo
Plastika je postala simbol više vrijednosti
Silikonsko ludilo
"Mnogi će se složiti da je odlazak pod nož isti kao odlazak na tetoviranje. Jednom kad počneš, teško je stati"
X-Magazin
Showbiz
*** Objavljeno prije 8 godinu 7 mjeseca

Mnogi će se složiti da je odlazak pod nož isti kao odlazak na tetoviranje. Jednom kad počneš, teško je stati.

To su nedavno potvrdile Tijana Đuričić (23) i Sanja Jojić (26) iz Srbije.

Čim su mediji objavili njihove fotografije iz noćnog izlaska u Beogradu proglasili su ih balkanskim kraljicama silikona. Njihov plastičan izgled nikoga nije ostavio ravnodušnim, prenosi 24sata.hr.

Rijetke je oduševio, a većina ih je nazvala greškama prirode. Iako izgledaju kao bliznakinje, Tijana i Sanja su rodice koje su poslije prve estetske korekcije koju su napravile čim su navršile 18 godina postale ovisne o operacijama.

Imaju silikone u usnama, grudima i obrazima, a poslije Nove godine djevojke namjeravaju ugraditi umetke i u stražnjice.

Obje su ponosne na plastičan izgled, ali nipošto ne žele otkriti ime hirurga koji je pristao toliko ih izobličiti.

Za sebe kažu da su najljepše i nemaju mane, a o onima koji ih kritiziraju misle da su nezadovoljni vlastitim izgledom i ljubomorni na njih.

Sanja i Tijana grudi su povećavale tri puta i sad su, kažu, zadovoljne osmicom. Zahvate na usnama prestale su brojiti pa i ne znaju koliko kubika silikona su im ljekari ubrizgali.

Prema statističkim podacima iz Srbije, ondje se u godini obavi više od 10.000 plastičnih operacija što znači da svaki dan 30-ak žena ode pod nož.

Korekcije se u našem susjedstvu rade u svim državnim bolnicama, ali većina pacijenata ipak će se odlučiti za privatne klinike iako je cijena zahvata u njima i do 30 posto viša.

Privatnici bilježe i sve više stranih državljana koji kod njih korigiraju tijelo. Najviše se, kažu, traže silikonske grudi, a u velikom porastu je i broj implantanata koji se ugrađuju u stražnjice.

Strancima je očito mnogo jeftinije platiti avionsku kartu, hotelski ili privatni smještaj i operativni zahvat u Srbiji nego kod kuće.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje