Želite pokrenuti uspješan posao bez puno rizika? Oni su rješenje za vas... | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 864 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Novi hit osvaja tržište
Želite pokrenuti uspješan posao bez puno rizika? Oni su rješenje za vas...
Novi hit osvaja tržište
"Ako vam nedostaje ideja za pokretanje vlastitog biznisa, a ne želite previše riskirati, evo jednog dobrog prijedloga. Provjereni proizvod poznatog imena, koji ima kupce širom svijeta, na velika vrata ulazi u Hrvatsku, a tvrtka Veseli obrok Ivane Debelić i Nikice Gotovca traži potencijalne partnere za franšizu."
X-Magazin
Showbiz
*** Objavljeno prije 8 godinu 6 mjeseca

Nakon odrađene jedne turističke sezone, osnivači brenda Twist Frozen Yogurt & Smoothies, tvrtka Veseli Obrok, svojim adutom kreće u osvajanje još većeg tržišta, te su joj potrebni partneri.

O čemu je točno riječ?


Smrznuti jogurt je desert koji je napravljen od svježeg jogurta i mlijeka, izuzetno ukusan, niskokaloričan, ne sadrži umjetne boje i dodatke koje ima standardni sladoled, a sadrži sve visokovrijedne kulture, poput probiotika. Upravo je on posljednjih godina postao neizostavna namirnica za ljude koji brinu o zdravim prehrambenim navikama, a istovremeno žele uživati u ukusnom desertu. ""Naš cilj je bio ponuditi dobar proizvod i omogućiti nove poslovne prilike poduzetnicima koji ih traže, kao i poduzetnicima početnicima koji nemaju iskustva u poslovanju"", rekli su za Danas.hr te na suradnju pozvali sve zainteresirane.

Vaš zadatak – osigurati dobar prostor


""Nudimo cjelokupan know-how, objekt, inventar, stroj i opremu, repromaterijal, ambalažu za poslovanje, a potencijalni poduzetnik treba osigurati zemljište od 6 m2 za ovu turističku sezonu. Ponuda je nazvana: Star Twist Frozen Yogurt Bar and Make it Happen!

Smrznuti jogurt, smoothies i svježi sokovi neizostavna su ponuda na svim poznatim turističkim lokacijama, a tu su oni prepoznali potencijal koji po jadranskoj obali još nije dovoljno iskorišten.

""Iza nas je već odrađena turistička sezona, tako da dobro znamo o kolikom potencijalu se radi i kako ga treba iskoristiti"", otkrili su osnivači Twista te dodali da u ovom poslu nema previše rizika.

""Svaki poduzetnik koji odluči otvoriti bar Twist Frozen Yogurt & Smoothie može računati na visoku profitabilnost proizvoda, na podršku u poslovanju i na proizvod za koji strani turisti ne pitaju za cijenu, jer su spremni platiti puno više za zdrav smrznuti jogurt, na koji su već naučeni, a po obali ga nema na dovoljno prodajnih mjesta.""

Ispričali su nam i kako su došli na ideju te kako je sve počelo.

""Poduzetništvo je slatki životni poziv, ali razvoj u poduzetništvu je zahtjevan posao. Franšiza Twist Frozen Yogurt nastala je kao rezultat dosadašnjeg znanja i edukacija u financijama, marketingu, iskustva u ugostiteljstvu i razvoju novih proizvoda"", kažu.

 

Siguran okvir poslovanja

I Nikica i Ivana imaju dvije poslovne karijere koje se istovremeno uspješno nadopunjuju. Prateći svjetske trendove, vidljivo je da smrznuti jogurt već par godina ima apsolutnu prednost nad sladoledom i ostalim desertima u ponudi. S obzirom na to da je u Hrvatskoj već bilo par pokušaja zauzimanja dobrih pozicija s brendovima Frozen Yogurt, što stranih, što domaćih, mi smo nastavili taj trend u smjeru koji je prilagođen poduzetništvu u našim prilikama, stvarajući za franšizoprimce siguran okvir poslovanja, u kojem su naslonjeni na već provjeren i profitabilan poslovni koncept, te ulaze u posao s niskom stopom rizika, a znamo da je svaki start up jako rizičan.

Kažu da su pripreme za ovu godinu već naveliko počele, te da su pripremili jedinstven poslovni koncept kojim će obogatiti ponudu sa zdravim smrznutim jogurtom, svježim sokovima i smoothiesima na plažama i atraktivnim turističkim lokacijama.

""Trenutni plan je odraditi jako dobru sezonu, a onda na jesen krećemo s novim proizvodima, koji će se iduće sezone naći u Twistu, i unutar još jednog poslovnog koncepta koji će biti ponuđen kao dodatna djelatnost svim Twist franšizoprimcima"", otkrili su svoje planove.

O tome zašto su se odlučili na daljnji korak – franšizu, rekli su:

""Franšiza se dogodi u onom trenutku kad shvatiš da ne možeš sam voditi više prodajnih lokacija, a da energiju i znanje koje imaš možeš preusmjeriti u razvoj poslovanja, te svoje znanje i iskustvo staviti drugima na raspolaganje.""

Uloženo se isplati nakon jedne do dvije sezone


Kažu da potencijalni partneri trebaju dobro poznavati okolinu u kojoj žele poslovati, kako bi ušli na dobru lokaciju, a znanje o poslovanju im ustupa tvrtka Veseli obrok.

O ulaganju i isplativosti početka biznisa kao najvažnije izdvajaju lokaciju na kojoj prodajete. Ukupna isplativost se kreće od jedne turističke sezone do dvije, napominju.

""Jogurtoljupcima kažemo: Uživajte u smrznutom jogurtu bez imalo grižnje savjesti, imate zdrav, ukusan sladoledni desert, bogat probioticima i kombinirajte ga s omiljenim dodacima. Poduzetnicima kažemo: Ima prostora za uspješno poduzetništvo za one koji to stvarno žele i traže priliku za uspjeh"", poručili su iz Veselog obroka.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje