Zašto je seks s kolegom s posla dobra stvar? | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 841 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

Nema razloga za strah
Zašto je seks s kolegom s posla dobra stvar?
Nema razloga za strah
"Sasvim je u redu upustiti se u seks sa kolegom s posla, lagati o svojoj prošlosti i upustiti se u seks na prvom spoju – poručuje seksologinja Tracy Cox i kaže kako u ta tri mita ne trebate vjerovati"
X-Magazin
Lifestyle
*** Objavljeno prije 8 godinu 5 mjeseca

Stručnjakinja za seks i odnose Tracy Cox kaže kako je većina pravila o spojevima i seku nevažeća pa tako za Daily Mail navodi kako je sasvim normalno upoznati nekoga na poslu i osjetiti požudu. Osim toga, nikada se ne biste trebali sramiti koliko ste partnera imali do sada, no također je sasvim u redu ne priznati njihov točan broj, i na kraju seks na prvom spoju ne znači da veza neće uspjeti.

S obzirom na to da po pitanju veza i seksa vlada čitav niz mitova, seksologinja Tracy Cox kaže kako većina njih nije istinita te je ovaj put raskrinkala tri najveća.

Mit: Nikada se ne smijete upustiti u seks s kolegom s posla
Čak dvije trećine ljudi životnog partnera upoznaje preko prijatelja ili na poslu, stoga zašto biste vi bili drugačiji? Naime, na poslu svakodnevno provodimo puno vremena, a to uključuje i druženje s kolega. Činjenica je da kada provodimo puno vremena u nečijem društvu, naš mozak otpušta višak hormona te se stvara želja da se s tom osobom stalno družimo. No to zapravo nije loša stvar. Naime, parovi koji se bave sličnim ili istim poslom imaju znatno više razumijevanja za partnerove poslovne obaveze.

Osim toga, na poslu ste imali priliku vidjeti kako vaš partner reagira u stresnim situacijama. Što se tiče poslodavaca, nema razloga za strah: ima li boljeg razloga da zaposlenici dođu ranije na posao, ostanu dulje, izgledaju fantastično, dobrovoljno se prijavljuju na dodatne aktivnosti i općenito pozitivnije djeluju u dnevnim aktivnostima.

 

Mit: Uvijek treba govoriti istinu o svojoj prošlosti
Nakon nekog vremena u vezi se uvijek pojave pitanja vezana za ljubavnu prošlost partnera, a neminovno pitanje je i ono o broju dosadašnjim seksualnih partnera, no upravo to može biti opasna zona. Čak i ako ste u vezi s najliberalnijim muškarcem, kaže Tracy Cox, teško da će se i jedan suzdržati od neželjene reakcije ako čuje broj koji mu se baš i ne sviđa. Ako odlučite brojku malo smanjiti, kako savjetuje Tracy, to je sasvim u redu.

Tipična 30-godišnjakinja obično postaje seksualno aktivna sa 16 godina, do tada je imala dvije dulje monogamne veze koje su prosječno trajale četiri godine te dvije kratkoročne veze u svakoj godini, a ostatak vremena provela je u ležernim avanturama. Prema procjeni Tracy Cox, to čini prosječno dvadesetak partnera.

No to uopće nije bitno, kaže Tracy Cox dodajući kako muškarac kojeg doista zanimate više će biti zainteresiran u koga ste do sada bili zaljubljeni, tko vas je povrijedio, a tko slomio srce, a ne broj muškaraca s kojima ste spavali.

Mit: Nikada se nemojte seksati na prvom spoju
Tracy kaže kako bez razmišljanja može navesti sigurno više od četiri para koji su vezu započeli seksom na prvom spoju, a sada su pet, deset ili više godina zajedno u sretnoj vezi.

Ako imate dovoljno godina, dovoljno ste mudri i znate u određenoj mjeri procijeniti ljude, tko vam može reći da nije uredu upustiti se u seks već na prvom spoju.

Ponekad jednostavno znate da je to, to, i neki prvi spojevi mogu biti tako dobri, da bi bilo jednostavno šteta uzmaknuti. No to je i vječno pitanje što se to uopće smatra dobrim spojem? Ako ste prijatelji već neko vrijeme, je li vam to onda prvi spoj ili možda deseti po redu?

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje