Nekoliko znakova da se zaljubio u tebe | Banovici.net
maska
Zadnje iz kategorije:
Korisnika online 861 | Najnovije vijesti | Najcitanije danas
analyticstracking

To mora da je ljubav
Nekoliko znakova da se zaljubio u tebe
 To mora da je ljubav
" Žene će to pokazati jednostavno - dovoljan je jedan blesavi pogled i muškarac će znati da smo zaljubljene. Kod muškaraca se to događa na malo suptilniji način. Ako nisi sigurna je li zaljubljen ili ne, ovo su sigurni pokazatelji da jest"
X-Magazin
Lifestyle
*** Objavljeno prije 8 godinu 3 mjeseca

Žene će to pokazati jednostavno - dovoljan je jedan blesavi pogled i muškarac će znati da smo zaljubljene. Kod muškaraca se to događa na malo suptilniji način. Ako nisi sigurna je li zaljubljen ili ne, ovo su sigurni pokazatelji da jest.
 
Šalje poruke za dobro jutro
 
I za laku noć. Muškarci to inače ne rade, jer nema previše smisla, ali kada se zaljube - ništa nema smisla. Poruka koju ti pošalje samo kako bi ti zaželio ugodan dan ili lijepe snove definitivni je pokazatelj da mu je stalo do tebe.
 
Javlja se na telefon drugačije
 
Kada te nazove, i kaže "ja sam" - to je sigurna znak da imaš posebno mjesto u njegovom životu. Time nesvjesno pokazuje da se smatra dijelom tvoje svakodnevice i da tebe smatra dijelom svoje. 
 
Upoznao te s prijateljima
 
Ili ima namjeru to napraviti. Ako mu značiš nešto, htjeti će da te upoznaju i njegovi frendovi.
 
Radi planove za budućnost
 
Ne mora to biti daleka budućnost, ali ako pokazuje da se planira zadržati, to je siguran znak da mu se jako sviđaš. Muškarci koji nisu zaljubljeni uvijek su jako neodređeni kada je u pitanju budućnost. 
 
Želi te vidjeti u petak i subotu
 
Ovi su dani rezervirani za izlaske, ali ako je ozbiljan, te e dane rezervirati za tebe. Muškarac koji žrtvuje noć s dečkima za noć sa tobom, definitivno je zaljubljen.

NAPOMENA: Komentari odrazavaju stavove njihovih autora, a ne nuzno i stavove internet portala banovici.net. Molimo korisnike da se suzdrze od vrijedjanja, psovanja i vulgarnog izrazavanja. Banovici.net zadrzava pravo da obrise komentar bez najave i objasnjenja.

Get Adobe Flash player

PIK.ba - Svijet Kupoprodaje